Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok

Hoeveel weken container in Uden

Veel mensen vragen zich af hoeveel weken een afvalcontainer mag blijven staan in Uden. MijnContainerPartner.nl heeft een hele ruime periode van acht weken hiervoor gesteld. Gedurende deze periode kunt u de afvalcontainer via de website en/of via de afmeldlink welke u in de mailbestelling heeft ontvangen de opdracht geven om de container weer op te laten halen.

 

Indien u een ophaalopdracht tijdens deze acht weken doet voor 16:00 dan zal de afvalcontainer de volgende werkdag opgehaald worden bij uw locatie in Uden. De prijs is all-in dus u komt niet voor verassingen te staan achteraf. Tenzij u bijvoorbeeld een houtcontainer heeft besteld en daar vervolgens grofvuil afval in hebt gedeponeerd. Een chauffeur kan de container dan weigeren en zal deze pas meenemen nadat er betaalt is voor de upgrade van de containerorder.

 

Na acht weken worden er per dag extra kosten in rekening gebracht. Hoeveel dit is kunt u terugvinden in de veelgestelde vragen maar u kunt natuurlijk ook altijd even kijken of er iemand op de chat aanwezig is en/of een mail sturen naar info@mijncontainerpartner.nl